Politica de livrare

Confirmarea rezervarii se face imediat ce clientul selecteaza zilele disponibile si achita suma prin metoda de plata cu cardul cu conditia ca tranzactia sa fie reusita.
Confirmarea este primita in maxim 15min pe adresa de email pe care clientul o introduce in formularul de finalizare comanda .


Vanzatorul se obliga sa livreze serviciul prin sistemul propriu de livrare la locatia specificata in site/rezervare.
Vanzatorul va asigura transmiterea documentelor insotitoare necesare rezervarii prin sistemul de email (Adresa Pensiunii, Durata sederii etc.).

SERVICIILE achizitionate de pe site-ul www.adanis.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este data la care clientul doreste rezervarea. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul în care unul sau mai multe dintre serviciile comandate nu se mai pot oferii, veti fi instiintat. Plata se poate face prin ordin de plată in baza unei facturi proforme, sau direct pe site la plata cu cardul.


Pentru alte situatii referitoare la livrarea serviciului Vanzatorul poate fi contactat la numarul de telefon: 0756 564 383

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ADANIS CONFORT S.R.L. si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din orasul Cluj-Napoca.